vineri, 9 martie 2012

Speranta


           Magie , sau poate o realitate contradictorie , subintelesuri , sau poate realitati…..
     Rasaritul soarelui , cioburi de lumina crepusculara rasfrangandu-se peste scamele de zori care trezesc ritmul alert al vietii , conturand o lume in care fiecare suflare este diferita, in care totul este posibil.
      Intunericul ingheata intreaga atmosfera , aruncand parca o cortina a tristetii peste intreaga lume, dar cu toate astea fiecare pamantean stie ca dimineata va aduce un nou inceput, o noua sansa.
     Iubirea , caldura , lumina , frumusetea de a te bucura de lucrurile marunte si de clipele unice , toate contempleaza puterea inimaginabila a celui mai frumos sentiment ce rodeste in sufletul unui om … speranta.
    Cand nimic nu pare a avea o rezolvare,cand totul pare sfarsit… dupa norii innegurati , si ploaia rece a carui lacrimi amare lovesc nemiloase sentimente haotice , exista ceva , exista cineva a carui zambet descopera adevarul unei realitatii ascunse , tainice , in care vraja manuieste delicat acorduri melodice ale sufletului.
      Cuprins in ritmurile incontestabile ale vietii , alaturi de agitatia meridianelor ce schematizeaza o lume in care nimic nu este intamplator , fantasmul regasit in carti , in natura sau in simpla imaginatie a unei minti visatoare , modifica intreaga conceptie nemijlocita a energiei contemporane.
     Un lucru aparent atat de banal insufleteste graiul inimii, universul intunecat cuprins intre cortinele profunde ale vietii , fiind luminat de un zambet, de o speranta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu